ATT BLI MED FÖRETAG

TA STEGET

 

12.000 Kr ex moms grupp 10 pers

2.995 Kr ex moms personlig träning

Plats: Digitalt

 

KONTAKTA OSS

ATT LEDA SIG SJÄLV – KUNDEN DIN VIKTIGASTE MEDARBETARE – TÄNK FÖRETAG

Kursledare: Greger Bergfeldt, Gunilla Bergfeldt och Catarina Bachér

TA STEGET

– ATT VÅGA TÄNKA FÖRETAG

Ta steget är för dig som vill ägna dig åt det som du så gärna vill göra – jobba med din passion!

Det finns många vägar att gå för att ta sig närmare målet. Bergfeldts Frisörers vision är ”BRING LIFE TO YOUR LIFESTYLE”. Visionen arbetade de fram efter sin vinst som ”Årets Frisörföretag 2015”, Frisörföretagarna. Visionen stöder dem i sin vardag att leva upp till utmärkelsen men också att sätta riktningen mot deras nya målsättningar.

Denna kurs är till dig som vill förena frisöryrket med företagandet. Du får enkla verktyg och forskningsbaserade metoder i att ta dig framåt från ditt nuvarande läge till ditt önskade läge. Hjälp med att skapa målbilden och vad som behöver göras för att nå dit. Att prata värderingar och förstå hur de påverkar attityder och beteenden. Hur vi kan kommunicera med kunder och kollegor genom att lyssna och ställa frågor men också få insikt i att vi sänder ut signaler genom vårt kroppsspråk och stil. Du får ta del av erfarenheter, utmaningar och motgångar av kursledarna Greger och Gunilla Bergfeldt, som framgångsrikt driver flera salonger och som är eftertraktade i sitt yrkeskunnande världen över. Catarina Bachér som i flera år har arbetat som ledare och VD inom små och stora organisationer och samlat på sig lärdomar och kunskaper om vad som behövs för att driva verksamheter och medarbetare framåt. Jobbar idag med individ och grupputveckling. Huvudsyftet med utbildningen är att ge dig verktyg för att ta dig an de utmaningar som du ofta möter.

Kursen innehåller

En serie på fyra workshops à 1 timme med övningar mellan stegen.

  1. Att förstå och leda sig själv
  2. Samarbete med medarbetare och kund
  3. Tänk företag
  4.  Summering och avslutning

Att förstå och leda sig själv: Värderingar, attityder och beteenden. Skapa din målbild. Hur du medvetet kan jobba framåt mot det du önskar. Att dela upp vägen dit i olika etapper. Vad som skapar motivation och engagemang.

Samarbete med medarbetare och kund: Att utvecklas i din kommunikation, ditt personliga varumärke. Hur din stil kommunicerar och uppfattas av din omgivning. När vi pratar och lyssnar på varandra skapas trygghet och relation.

Tänk företag: Står valet mellan att vara frisör eller företagare, eller går de att förena? Hur lyckas man fortsätta brinna för sin passion, leda sig själv och sitt företag utan att brinna ut?

Kursen är för dig som:

  • Är ny som frisör eller jobbat som frisör ett tag.
  • Du tänker eller har startat och driver ett företag. Du kanske funderar på eller har anställt medarbetare.
  • Vill skapa en arbetsplats och salong som kunder och medarbetare ser fram emot att komma till.

JAG VILL BOKA

Kursen Ta steget är för dig som vill ägna dig åt det som du så gärna vill göra – jobba med din passion!

 

Jag vill boka en kurs

13 + 4 =